15. 6. 11

Rutar ima veliko otvoritev in nore akcije VSAK TEDEN

Vsak teden dobim domov reklamo, na kateri je že na prvi strani vedno neka jubilejna akcija ali neka otvoritev ali prenova oddelka in so drastično znižane cene. Res ne vem, ali imajo pri Rutarju tako podcenjevalen odnos do morebitnih strank in mislijo, da so stranke neumne ali pač preprosto menijo, da tega ljudje ne opazijo.

Mislim, kako imajo lahko vsak teden jubilej ali otvoritev oz. prenovo oddelka?? Ne vem, kdo dejansko naseda na te trike. Kot da je kdo tako glup, da bi verjel, da se vsak teden odpira oddelek ali da imajo konstantno neverjetne razprodaje.

Na živce mi gre, da Rutar misli, da so ljudje tako neumni. Že zaradi tega si ne zaslužijo, da pri njih kaj kupim. Aja in njihov poskus imitiranje koncepta Ikee mi gre tudi na živce. Kar eno restavracijo imajo tam in organizirajo neke prireditve ...

No, ob tej priliki bi še omenila motečo razporeditev v diskontni enoti Rutarja. Na tleh so narisane črte, ki te vodijo skozi cel prodajni prostor, da ja ne bi preskočil sedežnih garnitur, postelj ali omar, čeprav si prišel le po nek kuhinjski dodatek, ki se nahaja 5 metrov pred blagajno. Ampak ne, prej si moraš ogledati vse. Ker potem boš sigurno kaj kupil ... A res tako mislijo?!? Na srečo pa le ni fizičnih preprek, da ne bi mogel sekati te dolge poti. Tako da bravo Rutar in ena petkica zate!

1 komentar:

  1. Itak, da so ljudje neumni! 80% Slovencev je neumnih. 10% se jih zaveda, kaj se dogaja okoli njih. Ostalih 10% pa lepo mastno služi na naš račun. Tko je in tko vedno bo. Ovčke se da fajn nategnt...

    OdgovoriIzbriši